Consult en tarieven

Het eerste consult is een intakegesprek om duidelijk te krijgen waar jij precies last van hebt. Soms ligt het probleem namelijk ergens anders dan verwacht wordt. Ik maak tijdens dit gesprek ook duidelijk wat hypnotherapie voor jou kan betekenen.

Een intakegesprek kost €100, net zoals de vervolg consulten. Een consult duurt ongeveer 1 à 1,5 uur.

U wordt verzocht om de consulten contant te betalen of het bedrag elektronisch over te maken naar girorekening: NL45INGB0006931121 t.n.v. Natuurlijk Hypnotherapie.
 


Vergoedingen

Ik heb een erkende opleiding gevolgd en ben aangesloten ben bij de beroepsvereniging voor hypnotherapeuten (de NBVH), met als registratienummer: 15003.

Hierdoor wordt een deel van het consult vergoed indien je een aanvullende verzekering hebt.

Check hier of jouw verzekeraar hypnotherapie vergoedt.
 


Overige informatie

  • Naast de NBVH ben ik ook ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ), met licentienummer: 403396R. Ik val onder hun Tuchtrecht (zie http://www.tcz.nu/).
  • Het klachtrecht zoals beschreven in het Wkkgz, Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg, is door de beroepsverniging (NBVH) geregeld. In navolging van deze wet ben ik aangesloten bij de geschilleninstantie van de SCAG.
  • De praktijk is met de naam Natuurlijk! Hypnotherapie geregistreerd bij het landelijk informatiecentrum van de zorgverzekeraars, Vektis en opgenomen in het Algemeen Gegevens Beheer Zorgverleners, met als persoonlijke AGB-code: 90100783 en de praktijk ABG-code is: 90060380.
  • Bij de kamer van koophandel is de praktijk onder de naam: Natuurlijk! Hypnotherapie geregistreerd met het KvK nummer: 63394383.